Torty u Rafcia tworzone są przez cukierników z wieloletnim doświadczeniem, którzy korzystają tylko ze sprawdzonych receptur i składników najwyższej jakości. Torty wykonywane są ręcznie, z uwagą na najdrobniejszy szczegół i starannością przy dobieraniu smaków i dekoracji. Do ciast nie dodawane są sztuczne barwniki, konserwanty czy polepszacze smaku. Cukiernia przyjmuje również ciasta spełniające wymogi diet wykluczających na przykład gluten, laktozę, cukier, jajka.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
15 | 5.0 / 5 | |
61 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
12:00–18:00 |
Wtorek |
12:00–18:00 |
Środa |
12:00–18:00 |
Czwartek |
12:00–18:00 |
Piątek |
12:00–18:00 |
Sobota |
12:00–15:00 |
Niedziela |
12:00–14:00 |