"Hashtag13" to lokal, który powstał z inicjatywy Marii Lisieckiej i Pauliny Bieleckiej-Jakubiak - cukierniczek z bogatym doświadczeniem. Oprócz klasycznych lodów, na miejscu można spróbować nieoczywistych smaków, np. lody imbirowe, z czarnego sezamu oraz o smaku tachini, czyli z dodatkiem brownie, chałwy i figi. Dostępne są również lody bez glutenu, laktozy i cukru - zatem miejsce śmiało mogą odwiedzić również alergicy. Ciasta są przygotowywane bez dodatku spulchniaczy i proszku do pieczenia, jedynie na maśle. Co więcej, cała produkcja przebiega bez użycia maszyn - panie polegają na sile własnych rąk. Wszystkich pyszności można spróbować w Szczecinie, przy ul. ks. Bogusława X 13.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
236 | 4.7 / 5 | |
63 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
12:00–20:00 |
Wtorek |
12:00–20:00 |
Środa |
12:00–20:00 |
Czwartek |
12:00–20:00 |
Piątek |
12:00–20:00 |
Sobota |
12:00–20:00 |
Niedziela |
12:00–20:00 |