Zakład Sękacz, mięści się w Piątnicy, koło Łomży, przy ulicy Stawiskowskiej 51E. Specjalizuje się w produkcji sękacza, który produkowany jest w oparciu o tradycyjne metody wypieku. Jego ciasto ma smak jedyny w swoim rodzaju, a naturalne składniki jak świeże jaja, tłuszcz, mąka z pszenicy czy naturalne aromaty nadają im niepowtarzalnego charakteru. Do produkcji zakład, nie dodaje żadnych polepszaczy i konserwantów. Pieczenie następuje poprzez polewane kolejnych warstw ciasta na rozgrzany do czerwoności, obracający się wałek, dzięki czemu uzyskuje się specyficzny kształt, podobny do choinki.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
62 | 4.5 / 5 | |
10 | 4.6 / 5 | |
pkt | 24 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
07:00–18:00 |
Wtorek |
07:00–18:00 |
Środa |
07:00–18:00 |
Czwartek |
07:00–18:00 |
Piątek |
07:00–18:00 |
Sobota |
07:00–16:00 |
Niedziela | - |