Sękacz Tradycyjny

LAUREAT PLEBISCYTU ORŁY

Sękacz Tradycyjny

2020 laureat konkursu2020 gold2021 laureat konkursu2021 gold2022 laureat konkursu2022 gold2023 laureat konkursu2023 gold2024 laureat konkursu
9.3
Piątnica, Stawiskowska 51e
O firmie:

Zakład Sękacz, mięści się w Piątnicy, koło Łomży, przy ulicy Stawiskowskiej 51E. Specjalizuje się w produkcji sękacza, który produkowany jest w oparciu o tradycyjne metody wypieku. Jego ciasto ma smak jedyny w swoim rodzaju, a naturalne składniki jak świeże jaja, tłuszcz, mąka z pszenicy czy naturalne aromaty nadają im niepowtarzalnego charakteru. Do produkcji zakład, nie dodaje żadnych polepszaczy i konserwantów. Pieczenie następuje poprzez polewane kolejnych warstw ciasta na rozgrzany do czerwoności, obracający się wałek, dzięki czemu uzyskuje się specyficzny kształt, podobny do choinki.

Oceny na poszczególnych stronach

Tylko zalogowani użytkownicy maja dostęp do tych danych.
Strona internetowa Ilość ocen Ocena
62 4.5 / 5
10 4.6 / 5
pkt 24 5.0 / 5
Data skanowania: 07.10.2024
Piątnica
Stawiskowska 51e

Godziny otwarcia:
Poniedziałek 07:00–18:00
Wtorek 07:00–18:00
Środa 07:00–18:00
Czwartek 07:00–18:00
Piątek 07:00–18:00
Sobota 07:00–16:00
Niedziela -
Zobacz profil firmy na
Ranking of companies

Znajdź specjalistę

Plebiscyt skupia najlepszych w branży

Szukasz specjalisty w pobliżu Ciebie? Sprawdź naszą wyszukiwarkę. Korzystaj tylko z usług najlepszych!
Szukaj