Marek Moskwa – założyciel i pomysłodawca lodziarni i cukierni Cremo. Od zawsze związany jest z Pruszczem Gdańskim, jego marzeniem było właśnie w tym mieście otworzyć swoją własną, autorską pracownię cukierniczą. Cukiernikiem jest od 1997 roku, ale jego cukiernicze zainteresowania trwają znacznie dłużej. Cremo to najwyższej jakości składniki i francuskie techniki cukiernicze, które pozwalają tworzyć przepyszne dzieła sztuki. Tworzone desery są wręcz idealne. Na uwagę zasługuje ich niebanalna faktura, zapach, kolor, wnętrze oraz smak. Cremo to wspaniałe połączenie francuskich cukierniczych receptur, włoskiej sztuki lodziarskiej oraz tradycyjnego polskiego rzemiosła.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
214 | 4.8 / 5 | |
69 | 4.9 / 5 |
Poniedziałek |
10:00–20:00 |
Wtorek |
10:00–20:00 |
Środa |
10:00–20:00 |
Czwartek |
10:00–20:00 |
Piątek |
10:00–20:00 |
Sobota |
10:00–20:00 |
Niedziela |
11:00–20:00 |