Gajowa 12 Pracownia Marcin Kantorski Poznań to miejsce dla wyrobów cukierniczych najwyższej jakości, a nie dla wspomagaczy, spulchniaczy czy emulgatorów. Na klientów czeka m.in. sernik tradycyjny, banoffe (ciasto z bananami, na maślanym spodzie), pączki z przepisu Babci Krystyny i ciasto dyniowe. Właściciel pracowni, Marcin Kantorski, już jako 6-latek wiedział, w jakiej branży chce pracować, gdy dorośnie. Marzenie się spełniło. Teraz zaprasza gości od poniedziałku do piątku w godz. 8.00-16.00 do siedziby przy ul. Gajowej 12 w Poznaniu. Zamówienia można składać także telefonicznie.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
1 | 5.0 / 5 | |
22 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
08:00–16:00 |
Wtorek |
08:00–16:00 |
Środa |
08:00–16:00 |
Czwartek |
08:00–16:00 |
Piątek |
08:00–16:00 |
Sobota | - |
Niedziela | - |