Krakowska palarnia kawy Kelleran to wieloletnia tradycja w wypalaniu doskonałej kawy, początki firmy sięgają 1955 roku. Do tej pory kawa wypalana jest tradycyjna metodą w maszynie Probat. Ziarna kawy pochodzą z najlepszych upraw na świecie, są świetnej jakości, co gwarantuje po wypaleniu doskonały smak i aromat kawy. Firma specjalizuje się w wypalaniu delikatnych ziaren Arabiki, co daje kawę o aksamitnym aromacie i smaku. Palarnia Kelleran organizuje i rozpropagowuje wiedzę na temat kawy podczas licznych eventów, można również kontaktować się z palarnią osobiście: biuro@kellerancoffee.pl
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
187 | 4.9 / 5 | |
46 | 4.8 / 5 |
Poniedziałek |
09:00–16:30 |
Wtorek |
09:00–16:30 |
Środa |
09:00–16:30 |
Czwartek |
09:00–16:30 |
Piątek |
09:00–16:30 |
Sobota |
09:00–14:00 |
Niedziela | - |