Cukiernia Grzegorza Sieronia z Mielca oferuje wszystkim łasuchom przeróżne ciasta, ciasteczka, drożdżówki, torty i pączki, które schodzą do ostatniej sztuki, zwłaszcza w tłusty czwartek. W ten wyjątkowy dzień sprzedaje się ich kilkanaście tysięcy. Nadziane są budyniem, puddingiem i marmoladą. Wszystkie wyroby cukiernicze wytwarzane są z najwyżej jakości półproduktów, prawdziwych jaj, mąki, mleka, mleka i śmietanki, nieustannie zachwycają domowym smakiem i pięknym wyglądem.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
110 | 4.9 / 5 |
Poniedziałek |
09:00–18:00 |
Wtorek |
09:00–18:00 |
Środa |
09:00–18:00 |
Czwartek |
09:00–18:00 |
Piątek |
09:00–18:00 |
Sobota |
09:00–13:00 |
Niedziela | - |