Mariola Café Lodziarnia powstała w latach siedemdziesiątych ubiegłego wieku. Założył ją Józef Ruszczyk spełniając swoje marzenie o swoim własnym biznesie. Lody i sorbety w Mariola Cafe są przygotowywane z pasją z użyciem produktów naturalnych i jak najmniej przetworzonych. Filozofią firmy jest "robić najwyższej jakości lody, tak jak podpowiada natura". Właśnie to stoi za sukcesem tej lodziarni - brak dodatkowych barwników, konserwantów czy sztucznych aromatów. Sposób produkcji jest ściśle nadzorowany przez najwyższej klasy specjalistów. Lodożercy bardzo cenią sobie to miejsce właśnie przez jakość i niepowtarzalność receptury. To miejsce idealnie łączy tradycję i zorientowanie na potrzeby współczesnego klienta.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
849 | 4.6 / 5 | |
115 | 4.7 / 5 |
Poniedziałek |
10:00–20:00 |
Wtorek |
10:00–20:00 |
Środa |
10:00–20:00 |
Czwartek |
10:00–20:00 |
Piątek |
10:00–20:00 |
Sobota |
10:00–20:00 |
Niedziela |
10:00–20:00 |