Cukiernie - Mrzeżyno
oraz inne firmy z branży nagrodzone przez Orły
Laureaci
"Odlodowo" - to kołobrzeska pracownia lodów naturalnych. Receptury oparte są głównie na tłustym mleku, śmietanie kremówce i świeżych jajkach. Oprócz standardowych smaków lodów (śmietana, truskawka, oreo, kokos, czekolada itp.), powstają tam lody nietypowe ...
Laureaci
Lodziarnia Plaża Klub w Dziwnowie to jedna z atrakcji przy osiedlu wypoczynkowym z domkami letniskowymi o tej samej nazwie, które znajduje się niedaleko plaży. Lokalizacja blisko morza zapewnia więc wyjątkowy klimat podczas zajadania się wyśmienitymi ...
Laureaci
Lodziarnia Szara Przestrzeń jest zlokalizowana w miejscowości Myślibórz przy ulicy Szarych Szeregów 74. Lodziarnia słynie z dużych porcji lodów oraz szerokiej oferty rozmaitych smaków. Oprócz tradycyjnych lodów śmietankowych, czy waniliowych klienci ...
Laureaci
Piekarnia Cukiernia Iwona I Kazimierz Pokutyńscy s.c. to firma działająca w branży spożywczej. Jej działalność obejmuje wytwarzanie chleba oraz świeżych wyrobów piekarniczych takich jak ciasta i ciastka. W ofercie piekarni i cukierni Pokutyńscy I.K. ...
Laureaci
Tu się piecze to nazwa cukierni, której specjalnością są słodkie ciasta, ciasteczka i torty okolicznościowe (na chrzciny, wesela, komunie, urodziny, a także spotkania firmowe). Oprócz tortów cukiernia wypieka także bezy, ciasta i tak zwane "mini wypieki". ...
Laureaci
Caffe Venezia Moderno w Kołobrzegu to klimatyczne miejsce, w którym klienci mogą skosztować pysznych lodów, gofrów z dodatkami oraz świeżo palonej kawy. W ofercie dostępne są również ciasta i przekąski. Ale jak na włoską nazwę lokalu przystało, to lody ...
Laureaci
U Piekarzy - jedna z najbardziej znanych i najsmaczniejszych piekarni w Szczecinie. Powstała prawie 100 lat temu, a dokładnie w 1944 roku. Wszystkie ciastka, a raczej ciastki jak mówią o nich właściciele powstają niewątpliwie z pasji do pieczenia i magicznej ...
Laureaci
Muu Muu to słynne i niezwykle smaczne lody w Pobierowie. Powstają tylko i wyłącznie naturalnie, kręcone są z wykorzystaniem metody rzemieślniczej, w oparciu o starodawne i tradycyjne receptury. Do produkcji lodów zawsze używane jest prawdziwe mleko, ...